Doplňky stravy a kosmetika na akné

Problémy s akné trápí mládež, ale i dospělé osoby. Proto se v tomto příspěvku zaměřím na osvědčené produkty, ale i novinky, které nám mohou v boji proti akné pomoci.

Užijte si pleť bez chybičky, když můžete !!!

Bactocaps - doplněk stravy na akné a problematickou pleť

Bactocaps - je doplněk stravy na akné a problematickou pleť finské výroby. Obsahuje bioaktivní peptidy, které jsou nejdůležitější účinnou složkou mléčných proteinů. Ty příznivě ovlivňují stav pokožky. Základem tohoto doplňku stravy proti akné je patentovaná látka Praventin.

Praventin je bioaktivní proteinový komplex, který příznivě působí na pokožku. Pomáhá zpomalovat růst bakterie způsobující výskyt pupínků a komedonů. Příznivě působí na stav a vzhled pleti a zmírňuje její zčervenání. Kladně také působí na trávení a vstřebávání minerálních látek. 
Praventin je vhodný pro mládež v pubertě a osoby s akné. Doporučuje se jedincům se zvýšenou tvorbou kožního mazu.

Acne OFF - kosmetika na problematickou pleť

Acne OFF - je oproti běžně prodávaným přípravkům, dvousložkové hluboce čistící a ošetřující řešení pro vaši pleť. Tento produkt je dvojbalením, které obsahuje čistící vodu s troxerutinem, aloe vera, panthenolem a dalšími účinnými látkami. Druhou částí balení je reparační gel, který obsahuje aloe vera, mateřídoušku, lopuch a další přírodní látky, které zklidňují a stabilizují poškozené tkáně pokožky.
Při použití přípravků Acne Off minimalizujete riziko vytvoření jizviček po akné, napomůžete pročištění pórů a jejich následné opětovné tvorbě.
ACNE OFF se setkal s velmi příznivým přijetím u dermatologů, kosmetických salónů a i osob s problematickou pletí.

A teď jednotlivé produkty podrobně:

Acne Off - čistící voda

  • zklidňuje, čistí a vyhlazuje pleť
  • snižuje aktivitu mazových žláz
  • upravuje rovnováhu mezi mastnotou pokožky a její vlhkostí
  • odstraňuje odumřelé buňky, trudovitost a černé tečky

OBSAHUJE:

63 % gelové štávy Aloe vera - to je používáno jako přírodní léčebný prostředek na různá lehčí onemocnění. Gelová šťáva z Aloe obsahuje látky významné pro lidský organismus. Ten potřebuje 22 aminokyselin, a aloe vera jich obsahuje 20. Dále zde nalezneme hořčík, mangan, zinek, vápník, sodík, železo, vitamíny C, E, B12, beta karoten, rostlinné steroidy a salicyláty (protizánětlivé účinky), saponiny (antimikrobiální a antivirové účinky), polysacharidy. Zajímavou látkou je lignin, která přináší Aloe schopnost pronikat pokožkou.
Léčebné a kosmetické přípravky z gelové šťávy se používají na kožní onemocnění, alergii, ekzém, vyrážku, svědivost, plísně, popáleniny, omrzliny atd. Aloe vera také rozšiřuje krevní vlásečnice, zvyšuje prokrvení čímž urychluje proces hojení a regenerace, snižuje bolest a zlepšuje stavy po úrazech.

Troxerutin - což je směs obsahující více než 95 % O-hydroxyethylovaných derivátů rutinu. Jedná se o upravený rutin, který tak výrazněji působí na lidský organismus tím, že účinná látka snadněji proniká buněčnými stěnami.
Rutin je žlutá přírodní látka patřící do skupiny přírodních flavonoidů, což jsou obecně chemické sloučeniny patřící do skupiny rostlinných glykosidů. Ty jsou významné antioxidanty s příznivými účinky na lidský organismus. Celkově posilují kardiovaskulární systém, podporují krevní oběh a zlepšují pružnost cév. Podporují rekonvalescenci poúrazových stavů - otoky, zhmožděniny, podvrtnutí, natažení svalů a šlach, proleženiny, krevní výrony, modřiny ... Díky lepšímu prokrvení tkání se také lépe hojí menší poranění, odřeniny, popáleniny, sluneční spáleniny a omrzliny. Také příznivě působí při různých kožních potížích.

Schizandra - její aktivní látky, deriváty ligninů, stimulují činnost antioxidantů, čímž příznivě ovlivňujeí obranyschopnost organismu.

Tea Tree - má antibakteriální účinky a zabraňuje infekci.

Mydlice lékařská - obsahuje saponiny, které ulevují bolesti a působí protizánětlivě. Tyto látky mají čistící a vyhlazovací účinky.

Proskurník lékařský - regeneruje a vyhlazuje pokožku, zmírňuje její stárnutí.

Ethanol - pomáhá pleť dokonale vyčistit, snižuje množství kožního mazu.

Panthenol - hydratuje svrchní vrstvy epidermis a je nezbytný k celkové obnově pokožky, má protizánětlivé, zklidňující a regenerační účinky.

Vitamín E - je významný antioxidant zpomalující buněčné stárnutí. Ovlivňuje tvorbu červených krvinek, účastní se obnovy a růstu tkání. Zlepšuje stav a bariérovou funkci pokožky.

AHA kyseliny (ovocné kyseliny) - odstraňují odumřelé buňky, stimulují regeneraci elastinu a kolagenu.

Acne Off - reparační gel
  • stabilizuje pleť po vyčištění a urychluje regeneraci poškozené tkáně
  • zlepšuje prokrvení, pevnost a pružnost vlásečnic
  • stahuje póry
  • hydratuje a zpevňuje pokožku
  • podporuje přirozenou obranyschopnost

OBSAHUJE:

80 % gelové štávy Aloe vera - je používáno jako přírodní léčebný prostředek na různá lehčí onemocnění. Gelová šťáva z Aloe obsahuje látky významné pro lidský organismus. Ten potřebuje 22 aminokyselin, a aloe vera jich obsahuje 20. Dále zde nalezneme hořčík, mangan, zinek, vápník, sodík, železo, vitamíny C, E, B12, beta karoten, rostlinné steroidy a salicyláty (protizánětlivé účinky), saponiny (antimikrobiální a antivirové účinky), polysacharidy. Zajímavou látkou je lignin, která přináší Aloe schopnost pronikat pokožkou.
Léčebné a kosmetické přípravky z gelové šťávy se používají na kožní onemocnění, alergii, ekzém, vyrážku, svědivost, plísně, popáleniny, omrzliny atd. Aloe vera také rozšiřuje krevní vlásečnice, zvyšuje prokrvení čímž urychluje proces hojení a regenerace, snižuje bolest a zlepšuje stavy po úrazech.

Troxerutin - což je směs obsahující více než 95 % O-hydroxyethylovaných derivátů rutinu. Jedná se o upravený rutin, který tak výrazněji působí na lidský organismus tím, že účinná látka snadněji proniká buněčnými stěnami.
Rutin je žlutá přírodní látka patřící do skupiny přírodních flavonoidů, což jsou obecně chemické sloučeniny patřící do skupiny rostlinných glykosidů. Ty jsou významné antioxidanty s příznivými účinky na lidský organismus. Celkově posilují kardiovaskulární systém, podporují krevní oběh a zlepšují pružnost cév. Podporují rekonvalescenci poúrazových stavů - otoky, zhmožděniny, podvrtnutí, natažení svalů a šlach, proleženiny, krevní výrony, modřiny ... Díky lepšímu prokrvení tkání se také lépe hojí menší poranění, odřeniny, popáleniny, sluneční spáleniny a omrzliny. Také příznivě působí při různých kožních potížích.

Lopuch větší - je bohatý na sacharidy, má antibakteriální a protiplísňové účinky. Používá se v léčbě dermatóz souvisejících s mastnou pletí jako je akné.

Mateřídouška úzkolistá - obsahuje silici s antiseptickými vlastnosti. Při kožní infekci se používá zevně.

Přeslička rolní - působí příznivě na kožní problémy způsobené nedostatkem kyslíku vyvolaným nedostatečným prokrvováním.

Vilín virginský - zlepšuje prokrvování, stahuje póry, snižuje ucpávání mazových žlázek a tím působí proti akné.

Kvasnice - obsahují vitamíny skupiny B, zinek, železo, hořčík a měď. Zlepšují prokrvení pokožky, předchází jejímu vysušení, urychlují její regeneraci a normalizují činnost mazových žláz.

Vitamín E - je významný antioxidant zpomalující buněčné stárnutí. Ovlivňuje tvorbu červených krvinek, účastní se obnovy a růstu tkání. Zlepšuje stav a bariérovou funkci pokožky.

Panthenol - hydratuje svrchní vrstvy epidermis a je nezbytný k celkové obnově pokožky, má protizánětlivé, zklidňující a regenerační účinky.


Oba tyto unikátní produkty pečující o problematickou pleť můžete zakoupit na FitZona.cz



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Skvělý salát z červeného zelí

24 hodin s kosmetikou Mossa