Bomb Cosmetics - přírodní, ručně vyráběná koupelová kosmetika a vonné svíčky



Bomb Cosmetics je originální ručně vyráběná přírodní kosmetika. Firma byla založena před více než 14 lety ve Velké Británii. Mezi jejich výrobky patří tělové, obličejové a sprchové přípravky, díky kterým se lidé na celém světě cítí skvěle a příjemně.

Při výrobě kosmetiky klade firma důraz na nejlepší suroviny. Přírodní kakaové a bambucké máslo, čisté éterické oleje a mnoho dalšího. Proto produkty pečují o vaši pokožku, vaše tělo i mysl v jednom.
Každý kdo si kosmetiku Bomb Cosmetics jednou vyzkouší, nebude chtít jinou.





Koupelové balistky (koule do koupele, koule do vany, dortíky do koupele)


Tyto balistiky jsou designově nádherné, plné barev a vůní. Díky nim si ve vaně užijete aromaterapii kdykoliv budete chtít. Vaše tělo i mysl budou relaxovat a užívat si vůni. Koule mají různé vůně a obsahují čisté esencíální oleje. Dortíky v sobě mají navíc kakaové máslo. Jsou vyráběny výhradně ručně a každý kus je originál.


Velké koule a dortíky  vám vystačí na 3-4 koupele, záleží na tom, jak ji chcete mít intenzivní. Jednoduše balistik rozporcujete nožem a do koupele pak vložíte jednu jeho část.



Taje koupele (koupelové kuličky, špalíčky, dortíčky, kakaové spirály, koupelové košíčky, máslové košíčky, koupelové tulipány)

Všechny výrobky do koupele obsahují kakaové a bambucké máslo a navíc krásně vypadají. Také nádherně voní a obsahují čisté esenciální oleje. Jednotlivé produkty jsou vyráběny ručně. Díky kakaovém a bambuckému máslu krásně hydratují pokožku a ta je po koupeli hladká a  jemná.








Ručně vyráběné vonné svíčky ve skle a plechovce

Svíčky mají nádherné barvy a originální design. Všechny obsahují čisté esenciální oleje, které napomáhají uvolnění mysli a navozují dobrou náladu a příjemné emoce.







Koupelová a sprchová kosmetika (soli do koupele a pěny do koupele, sprchové gely, sprchové krémy tělové peelingy)

Originální design a skvělé ingredience, to si ve své koupelně oblíbíte. Všechny produkty obsahují kvalitní esenciální oleje. Budou pečovat o vaše tělo i mysl.







Produkty Bomb Cosmetics obsahují ty nejlepší suroviny:



Éterické oleje - ty jsou skoro ve všech produktech. Využívají se pro aromaterapii. Kupují se po celém světě, např: růžový z Bulgarska, jasmínový z Francie atd.

Přírodní změkčovadla - pro hydrataci a posílení pokožky. Koupelové kuličky obsahují 20 % kakaového a bambuckého másla. Kakaové máslo chrání a hydratuje pokožku. Bambucké máslo obsahuje antioxidanty a nechává na pokožce pocit namazání.
V dalších produktech naleznete přírodní kokosový a olivový olej. Tyto oleje zabraňují ztrátě vody z pokožky.
Vůně a jemné parfémy - je jim věnována velká péče aby dokonale splynuly. Všechny vůně jsou certifikovány podle nejnovějších norem IFRA.
Konzervanty - žádný produkt neobsahuje parabeny (konzervanty).





Širokou škálu produktů BOMB COSMETICS můžete zakoupit na FitZona.cz a najdete je také na facebooku !


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Skvělý salát z červeného zelí

24 hodin s kosmetikou Mossa

Doplňky stravy a kosmetika na akné