Recenze: Krémové kuličky do koupele Ceano Cosmetics

Kulička do koupele - červené hrozny
Krémové kuličky do koupele Ceano Cosmetics jsou prostě parádní :). Výborně se s nimi ve vaně jen tak relaxuje, přemýšlí a čte.

Kuličky obsahují čisté esenciální oleje, které se starají o krásnou vůni, která zaplní celou koupelnu a také provoní vaši pokožku. Vůně vám na kůži vydrží do druhého dne.

Na jednu vanu stačí 1/2 kuličky. Tu vložíte do vody a počkáte, až se rozpustí. Když dáte do koupele celou kuličku, je koupel velmi intenzivní.

Díky obsahu kakaového a bambuckého másla i pečujících olejů není pokožka po koupeli vysušená, ale spíš máte pocit, jako by jste se právě něčím namazali. Jednotlivé přísady v průběhu koupele pečují o pokožku, a tak je pak jemná a voňavá.

Já jsem zatím zkoušela kuličku červené hrozny a čokoládu.
Kulička do koupele - čokoláda
Červené hrozny mají příjemnou ovocnou vůni, která mě vždy osvěžila. Kulička obsahuje sušené červené hrozny, mandlový olej, esenciální oleje, bambucké a kakaové máslo.
Čokoláda má sladší čokoládovou vůni, která uklidňuje. Ale pozor, hrozí, že dostanete chuť na opravdovou čokoládu :D. Kulička obsahuje kousky čokolády, esenciální oleje, kakao, mandlový olej, bambucké a kakaové máslo.

Výhodou krémových kuliček Ceano Cosmetics je, že je můžete používat, i když nemáte vanu. Lze je použít i ve sprše jako klasické mýdlo. Jen si musíte dát pozor, aby nebyla kulička v misce na mýdlo, ve které se zdržuje voda. To se pak kulička rozpouští a zbytečně se o ni ochudíte.

Můj celkový dojem z kuliček je skvělý a mohu je jen doporučit.

Krémové kuličky Ceano Cosmetics můžete zakoupit na e-shopu FitZona.cz

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Skvělý salát z červeného zelí

24 hodin s kosmetikou Mossa

Doplňky stravy a kosmetika na akné