FitZona.cz - vše pro zdraví, relaxaci, krásu a sport

Doplněk stravy s Acai Berry
FitZona.cz je e-shop s produkty pro zdraví, krásu, sport a relaxaci. Prostřednictvím tohoto blogu budeme poskytovat zajímavé informace o našich produktech, které se již na web nevejdou.

V našem e-shopu naleznete velký výběr doplňků stravy Finclub, MedPharma, Acai Mania, Doktor Bio, SBS Body. Můžete si zde přehledně vybrat potravinový doplněk, který je pro Vás vhodný. Doplňky jsou zde rozděleny dle svých účinků (na trávení, na hubnutí, na pleť a kůži, na imunitu, na lepší paměť, pro cukrovkáře, sportovce atd.) a složení (vitamíny B, acai berry, konopí, vitamín C, hořčík atd). Toto rozdělení Vám ulehčí hledání produktu, který potřebujete a chcete.
Dále zde nabízíme Schindeleho minerály, známé také jako kamenná moučka. Tyto minerály mají komplexní pozitivní účinky na lidský organismus a mnoho způsobů použití a využití. Blíže vám je přiblížíme v příspěvku, který se jimi bude zabývat.

SBS Forza Energy Jing - Jang

Mezi další produkty na FitZona.cz patří balanční náramky, nebo také energetické náramky, SBS Forza Balance, SBS Forza Unico a SBS Forza Energy. Tyto náramky vám a vašim blízkým mohou pomoc a zpříjemnit sport a běžný denní život. Harmonizují energii v těle a tím nám mohou pomáhat.

Pro sportovce a ty, co chtějí zlepšit svou kondici zde máme perfektní krokoměry Yamax, které mají různé funkce a každý si vybere ten pravý pro svou potřebu.


Bederní nahřívací polštářek Gaya

Péči o tělo je zde věnována celá kategorie, ve které naleznete relaxační vonné svíčky, soli do koupele Bomb Cosmetics, koule a kuličky do vany. Dále také kosmetiku, momentálně s konopím, acai berry a kosmetiku SBS Body . K relaxaci Vám perfektně poslouží relaxační nahřívací polštářky Gaya s vůní thajských bylin.
Ty jsou dostupné v různých velikostech a tvarech, aby co nejlépe posloužily svému účelu. Jednoduše se nahřejí v mikrovlnné troubě, a pak se přiloží na tělo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Skvělý salát z červeného zelí

24 hodin s kosmetikou Mossa

Doplňky stravy a kosmetika na akné